January 5, 2015

Bagaimana Hanis Zalikha di lamar Hairul Azreen?

Aku betul2 terlepas moment ni.
Tau-tau dah heboh 1 malaya yang Hanis di lamar Hairul Azreen.
Bile jenguk IG Hairul, dah ada #captainKeknis gitu.

Tapi setau aku di dia di lamar secara live di GegarVaganza. Itu semua orang tau la kot kan.
Tapi macamana secara detail di propose, boleh tengok di komen2 IG artis ni.

Ok jangan la percaya bulat2 kalau selagi korang tak tengok sah2 live proposal tu kan.
Tapi dari apa yang aku baca, ada siap yang cakap " hanis macam tak ready lah", " hanis macam terpaksa kerana jaga airmuka hairul lah.."

Puncanya sebab cara hanis jawab tu agak tidak meyakinkan.
Bila hairul tanya " will u marry me?"
Hanis jawab " InsyaAllah, thank you"
So hairul kena tanya balik dan baru lah hanis jawab " YES"

As simple as this. Kita tunggu official announcement dari pasangan ni.
Jangan simply jump to conclusion nak mengatakan hanis jaga airmuka lah ape lah.
Takkan la hal kawin dia nak bawak main kan?
Tambah2 hanis tu datang dari keluarga yang di hormati, dia seorang yang terpelajar, talented.
Aku memang suka lah kt dia! Eh nanti korang cakap, " eleh tu pasal ko backing dia kan?"

Tak tak.. Aku pn nak kan kepastian. Betol ke tak betol ?
Kalau ada siapa boleh share link gegarvaganza masa dia melamar hanis tu lagi bagus.

Anyway, congratulations Keknis!