August 11, 2015

Selamat hari raya setelah setahun dari last post hari raya :)

Assalamualaikum

Lamanya tak update blog.
Dah bersarang nampaknya.

Ada orang lagi ke? huhuhu
Maaflah. Saya tidak setegar yang lain2.
Bila tengok orang update blog, macam best je.

Tapi hakikat.. wa respek sama lu lah!!
Macamana ek korang ada idea untuk terus menulis di alam maya ni?

Kadang2 rasa abis idea.
Takde ape yang nak di kongsikan.
Rasa macam takde la best sangat cerita aku ni.

Cer cite cer cite..
kadang2 memang teringat kat blog yang 1 ni.
Tapi bila nak tulis je.. terus turn off.
Mood yilek
Idea pun takde.

Korang sama tak macam i??

2 comments:

Lynd said...

Heeee.. ada hari yang teringinnnnn sangat sudahnya termenung depan PC xtau nak update apa. Idea berkelip2.. main acah2 nak datang ke tidak.. heee

cplud miera said...

assalam nana. huhu sama jugakla kite pon. asyik jenjalan blog org je. smpi ke blog sendri xtau nk tulis pe xdak idea. haha