August 7, 2014

Teaser - Hari Raya

Salam semua

Selamat hari raya Aidilfitri walaupun dah raya ke berapa baru nk up post ni..
Masih tak terlambat rasa nya nak share mood hari raya. Heeee..

So meh kita layan mata dulu.. 
Nanti baru la cite sikit2 kalau rajin! Heee



Dan candid anak yang sibuk berselfie-monopod. 😆

Selamat Hari Raya dari kami semua 😘😘




May 6, 2014

Dulu, dulu, bukanlah yang sekarang...

Alkisahnya nak cerita ada minor changes skit di ruang tamu teratak hamba..
kecoh je kan...tapi tetap nak share.. huhuhu
dulu memang ada 3+2 seater white seater tu je..
pastu dari hari ke hari, mula la mata ni rasa kebosanan..
mata mula la rasa sakit dengan pemandangan ruang tamu tak seberapa tu..
 
nak ubah cara lain dah tak mampu..
duit banyak dah berhabis, so kalau nak reno pun, takkan la kan..
so kita ubah suai la mana patut..
 
so 1 hari tu, cewahh... pergi jalan2 ke Kipmart bersama Umar..
masa tu dia admitted kat Hospital sebelah kipmart.
dah boring duk kat ward, mintak permission keluar sekejap ..
so jalan kat Kipmart, tengok ada exhibition sofa ni..
sofa ni design dia not bad and harga pun not bad!!
Teruja mak!!
brand? brand biasa2 je..
tapi dengan harga yang aku dpt untuk 2 seater dan wing chair tu serta brand dia , memang rasa berbaloi2 lah!! macam kena dengan jiwa dan citarasa gitew.. ewwww..
 
So tu je lah perbezaan nya..
memang la ada pertambahan sofa di situ, dan ruang mula la menyempit kan..
sebab tu aku pindahkan ke tepi tanda tv..
dan 2 seater balance yang lama ada cadangan nak hangkut ke ruang tv atas.. ( itu kemudian )..
buat masa ni aku letak je kat tepi ruang tangga tu..
belum sakit lagi mata aku huhuhuhu..
 
Dalam cadangan nak cari meja makan yang bersesuaian dengan konsep dan menukar carpet..
perghhh carpet pun nak ikut konsep kata koooo... kehkeh..
errr.. langsir pun dalam proses nak tukar jugak.. choiii macam banyak je duit nak tukar semua.. hehehee
 
ok itu la sekian kisah betapa suka gila aku dapat beli sofa n wing chair tu.
Harga murah pasal ada reject sikit.
Tapi tak Nampak sgt pun..yang penting aku PUAS HATI!!
 
DULU.....
Punya la membosankan. hahahahah.. sekarang baru nak cakap ek? :P
 
 
 
 
SEKARANG..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



May 5, 2014

Teaser

Punya lama ko tak muncul, tiba2 teaser.. *apakah?*

Hahahaha.. ampunnn!!  ( ok bajet ada orang dating tinjau blog aku kan? )
busy kau, busy ya hamat.. hihihi

tapi nak jugak buat teaser pasal sesuatu perubahan di teratak hamba...

layan la mata kejap...

 
 
Kalau perasan, ada sesuatu baru di situ. huhu.
Nanti lah cerita kan  ( tah bila tahun la plak kan.. )