September 12, 2013

Susun atur: Recycle box

Sekarang ni kat office banyak betol dapat moon cake....
errr...team aku memang ramai Chinese dan supplier pun ramai la Chinese jugak..
so aku rasa sape2 yang biasa deal dengan vendor ni faham kan...

so bila aku tengok banyak sangat moon cake ni sampai kat office, boleh tahan jugak bekas2 dia ek?
kuih dia aku tak makan, tapi bekas dia aku nak!!!

boleh buat special compartment kottttt...
kotak2 ni aku rasa kalau korang beli kat luar sure mahal..
kualiti dia sangat best gile!!
so alang2 dapat free jer, aku rembattttttt..
ape nak buat? itu kemudian fikir..hihihi

ok meh jamu mata kotak2 yang aku amik ni yer..
nanti leh bagi idea ape aku nak buat ngan kotak2 ni...


compartment moon cake..so ini akan di fikirkan..ape nak letak...







terus rembat dua..sebab ade dua je pun...muehehehhee...


 errrkkk..ni design lain...tapi kotak dia smart jugak.. quality bagus je aku tgk. so rembat jugak. dasarrrr...

selamat la aku nak hangkut sekali 3 ni. huaaaaaa...eh tapi cun kan, kan? kawan aku siap nak jugak ..tak dapekkkk =P

5 comments:

Fizah said...

haha...comel sungguh bekas tu..klu sy kerja situ harus sy yg rembat dulu...kikiki ;p

Aty_Fared said...

Mmng bekas cun2....

JaJa_NoRLiza said...

cun giler kott!!! takde dah ek...nak satu! hikhik

MamaRizqin said...

saya ada 1..mcm warna merah tu ..dapat ms supplier bg kuih raya cina..apa lg rembat 1 bawak balik rumah..tapi tersimpan aje ..tak de idea lagi nak isi apa...cepat2 update..nanti boleh sy tiru hehehe..

cik hani said...

opis cik hani tak sempat nak rembat kotak2 camtek..bos yang rembat..haha