August 26, 2013

BFF gathering

Semalam, hari yang sangat gumbiraa....
best gila..
seronok sangat..
sebab ape?
sebab bespren datang rumah..huhuh
best lahhh, sorang tu last jumpa masa aku kawin kot. anak pun takde lagi masa tu, tak silap ade dalam perut dia. hahaha
Tapi semalam bila jumpa, anak dah 3. HAHA
How time flies!!

Aku tak sediakan apa2 yang grand. Tapi knowing that they will arrived around noon, at least kena la sediakan makanan berat tapi simple. kehkeh..
Simple sebab ye lah, aku kang dengan si luqman ngan umar, aku bukan SUPERMOM lagi. sob sob..

So what was the menu of the day?
Nasi lemak telur rebus
Ayam goreng
Cheesekut
kuih raya ( itu pun nak bagitau kan?)
mee hoon goreng

Tak cukup kenyang ke?? lebih dari tu hokey!! HAHA
Tapi kekenyangan tu semua tak leh nak digambarkan kegembiraan bila jumpa kawan lama yang sama2 longot dulu. huahuahua..
i missed that moment. Sob sob =((

Dengan gelagat anak masing-masing. Sungguh melucukan..

Abaikan sofa aku yang togel tu, sarung hantar dobi katanya. KEHKEH

See betapa penuhnya kami dengan hasil (HAHA)

Masa ni zenia dah rimas nak turun. anak2 aku takde mood sebab baru bangun dari nap.

Gelagat tak kering gusi

Farin yang melayan anak makan. HIHI

Ni lah BFF dari uni till now..abaikan meja makan yang tak abis DIY..tak de masa larikkkk..

Ni la gambar yang ada masa zaman kat uni. Masa ni farin aktif teakwando. Kitorg kira bagi support la ni. ecehhhh

No comments: