August 19, 2013

Belum terlambat untuk mendedikasikannya..

Yer...aku harap entry ni belum terlambat untuk aku dedikasikan nya buat anak disayangi...
Yang baru saje menginjak ke usia 4 tahun..
Pejam celik,dah 4 tahun aku jadi mak budak kan?
Tak percaya dengan kemampuan sendiri.. Tapi Allah beri peluang ini dan seharusnya aku bersyukur..
Pinjaman sementara ini harus ku hargai sangat2...

13hb Ogos lepas adalah harijadi luqman...
Memang ada la perancangan untuk cake cutting skittt..kecik2 je...
Sebab budget pun agak lari bila time raya dan roadtax mati time2 ni jugak.. tapi hajat tu tetap nak realisasi kan impian si Luqman. kecik pun kecik lah...

So we invited close family members and frens. Tak besar..budget dalam 50 orang..
Jadi lah..no specific theme, just bought a car-theme (again) cake dan food for guest. Mee kari, mee hoon dan mee goreng ( HAHA geng mee semua, senang ). besides kuih raya, kek lapis dan kerepek.

So bawah ni adalah gambar luqman dari umur setahun sehingga EMPAT tahun.

Fuh ni buat kira post-birthday party. umur setahun tapi tak memahami erti CELEBRATION. Omak je lebih. tengok rupa emak eh pun mcm tak ready dengan berminyak dan longot. Ni pun consider open house cum birthday celebration..

This is him at 2 years old. Pagi2 dah siap nak pi shopping birthday present katanya... masa 2 tahun menurut perintah je. mandi pun tak banyak songel. hihi

This is luqman 3 years old. Cake cutting kat rumah after work je. Daddy kan keje jauh. selalu takde di tempat kejadian. huhu

This is latest Luqman on 13.08.2013 malam aritu. A small celebration for him. He is sooo HAPPY with that!! SANGAT2...ni gambar yang daddy ambilkan. so daddy is always not in. HAHA

Ok harapan semoga Luqman jadi anak Soleh, Abang Penyayang, Baik, Bijak, Cintakan Ilmu, Tegakkan agama, Hormat orang tua, jadi pemimpin hebat dan dihormati. Berjaya dunia akhirat. Amin


No comments: