July 1, 2013

Susun atur: Broom organizer

Ingat tak pasal broom organizer yang aku duk cari itu hari?
Ada aku ceritakan di entry ni...
Aku yang kurang menyelidik, dah pun beli 2 set dari groupon..
Walhal ada je jual kat cosway, jauh lebih murah pulak tu..hohoho.. ah abaikan -___-
So minggu lepas aku pun dapat la broom organizer tu..
Tak sabar2 nak memasangkannya..nak bagi kemas skit..SKIT je pung... ;p
Mujur jugak en suami ada bercuti, so tugas dia untuk tolong memasangkannya...
Satu di pintu dapur, satu lagi di bilik air tingkat atas. Tapi bilik air no 2..senang tak payah nak turun naik kennn...

Lebih kemas kan??? Anak aku pun takde la sikit2 nak "tolong" sapu je kejenya .
Layannnn..........skang kalau dia nak amik penyapu tu, macam sampai kat bulu2 nya saje. hihihi


5 comments:

Siti Fatimah said...

Cantek nye dapur...putih bersih je...eh, mcm da salah topic eh...ngehehe..

Fizah said...

ramai guna kekdah ni nmpknya..very nice! =)

Asma said...

Putih bersih dapur, share la pic dapur..mana tau boleh buat inspirasi..;)

Nana said...

@Siti Fatimah - Heheh TQ. Simple je dapur tu, kecik dan SYUKUR ada dapur yer tak. haha

@Fizah - a'ah kekdah yang jumpa dkt organizing circle jugak.

@Asma - insyaAllah 1 day k. takde ape yang menarik pun. huhu. nway TQ

Rehana~ said...

Yang cosway punye lagi best kot sebab ada extra penyangkut kat setiap pemisah,,so leh gantung banyak lagi