July 11, 2013

Error or something wrong?

Sape ada problem nak tulis new entry?
Aku rasa sejak last week kot, bila nak tulis, cursor macam tak jumpa kat content box ni..
Ehhh ko nana, cakap bermasalah, tapi yang ko tulis amende yer tak??
Errr...aku pn find out dengan cara tekan box "insert picture" tu dulu, pastu baru boleh aku mula menaip..

Peh tu, nak edit mesti macam aku takleh sesuka hati nak pakai cursor..aku kena guna arrow atas bawah tu untuk turun naik edit. senang cita guna keyboard je pergerakan aku tu baru boleh aku gi ke previous words yang aku nak edit.
Tak ke ko rasa leceh?

Pastu let say ko dah publish pun gitu, bila nak edit balik, aku nak cari cursor mula menulis tu, aku kena click kat 'insert picture' balik, baru kuor cursor tu...

ke aku je problem?
dulu penah jugak, asal nak post new entry je mesti macam tak kuar untuk insert picture..
contoh nak browse from computer tu. button tu tak active..err ke aku sorang je?
blogger ni selalu tauuuuuu...orang tengah semangat nak post entry, ko buat hal..cehhh bende free ko lagi banyak komplen kennn...
pehtu baru jadi blogger hangat2 taik kuda, dah membebel. kuikuikui

ye lahhh..ko ingat senang nak idea cari tulis blog? time aku semangat ko buat hal..sah2 la aku hanginnnn

#sape geng aku?

No comments: