June 19, 2013

Let it be..remain at this moment

Puas aku godek-godek..tak jumpa ruang komen tu..
aku try tanya kawan suh investigate mungkin aku sorang je ke tak nampak..pun tak jumpa jawapan..
So aku decide..biarkan ia begini buat sementara untuk mencari template yang sedap di mata ku..
nampak simple, tak berat..janji rajin nak menulis. kwang3..harap2 la.

so bila dah tukar template standard, nampak pulak ruang komen tu kang..memangggg!
tunggu mood aku sampai..baru aku nak share isu pasal anak, rumah dan dekorasi..eh tak lupa jugak bisnes shaklee ku. huhu

teaser:

Wall artwork yang aku print and tepek di dapur. tu jer penyeri buat masa ini..
tapi dapur berasap pun susah. hahahaha

1 comment:

Asma said...

Patut pon tak leh komen, hihi ni dah boleh rasanya :)