July 2, 2012

Lama gile seyy..

Lama gile aku tak jenguk even write new post kt blog aku ni.
nak kata aku busy..boleh la tahan busy woman (la sangat)
tapi nak kata aku tak rindu nk berbelog..memang tak rindu mana pun! kata busy kan? *wink*


daripada aku kt company lama, sampai aku dh tukar kerja baru, dah tu pulak si umar pn dh 6 bln..
dh start solid food pn (eh ape kene mengena??)..aku baru tibe2 tergerak hati nk menulis di sini..
hehehhee..


terlalu byk cerita yg aku nk kongsi sebenarnya..tapi tah la..aku x reti nk mulakan mcmana..
sbb pd aku, nk menulis perlukn masa dan mood..


cemana mommy2 lain yg anak 2-3 ada masa ek? confius neh..
ke aku yg x reti manage time? (memang pun!!!)


aku busy lah wehhhhhhhhhh!!
every weekend ade je bende nk kene buat ..tmbh2 umah kami dh siap..ade je lahhhh!!!


ah ni pun curi2 tulis kt opis..
arini dtg keje naik cab ( sbb somi pnjm kete, eh ke kete dia yg slama ni aku pinjam? ekekek)
so bertabah la aku utk 2-3 hari ni. ele kejap je pn nk kecoh kan?


ok la..nk balik la..ckp2 la utk permulaan hari ni ..(poyoo.)
esok2 lusa2 tah bila2 korg tgk la next entry aku bile. (mcm sethn 2 entry je haku ni hahahha)