March 17, 2011

mana satu pilihan hati

tengah berkira2 nak redeem point yang perasan-berkepuk tu. ala point credit card je pun..
so alang2 rase dah boleh meredeem tu..leh la gatal tangan membelek..
nak ikut kan, kalau ikut point yang ada, barang sume tak best..
eh ko..nak best belanja la lebih. dpt la best. itu dpt best hadiah sekali je. tp kalau belanja lebih, tercekik sampai bila2 buat ape, kan? hahahaa..
so ni antara barang yang aku cuba nak redeem..
walaupun tak cukup point, tp mungkin leh topup dengan $$$ skit. korang rase berbaloi tak?

or yang ini..

satu kena add rm125, satu lagi kena add dalam rm150..
ke macamana?
banyak je yang berkenan.tp so far, electrolux product ni memang berkenan dihati..
ingat bulan depan baru nak redeem. hahahah bengong kan, skang dah kecoh2 nak pilih mana..

psss..saya dah dapat kerja. alhamdulillah. but in the meanwhile, i'm still looking for a better ones :) ye lah, sebelum start ni, sempat la nak attend interview yg ada dipanggil ni. hehe..syukur kepadaMu Ya Allah..

No comments: