May 20, 2010

maafkan umi..

luqman masih anak umi..
umi tak bermaksud buat mcmtu..
luqman pn tau kan, umi slalu ada unexpected event or activities ..be it weekend or after school.


luqman pun dah bertambah besar, 9 months baby!! sgt lasak dan aktif, memerlukan pemakanan yang lebih..umi paham.


alhamdulillah umi bersyukur anak umi sihat..umi bahagia luqman membesar depan mata umi dan daddy..
tapi umi harap luqman paham..


selain dari aktiviti yang tak menentu, dengan keadaan yang merundum, umi juga ada hutang yang perlu dilangsaikan dengan Tuhan..umi ada 22 hari lagi perlu dilangsaikan..


kesan dari itu, umi semakin lemah dengan cabaran..blame me..blame d weak me.:((
luqman, walaupun susu yang luqman minum tu telah dicampuri, umi tetap akan pastikan luqman terus mendapat khasiat susu ibu. itu yang pasti..


harap luqman terus enak menikmatinya..jangan lah luqman sia2 kan usaha umi ni ye sayang..
ye, salah umi sebab perkenalkan susu lembu di saat usia luqman baru menjangkau 9 bln..tp alhamdulillah, cume sekali sehari or paling tidak 2x sehari jika keperluan luqman meningkat..


umi dh kekeringan stok..kdg2 ada meeting, so balik lambat..stok pun ngam2..kdg2 kena pergi buat job on weekend, balik pun tak menentu, so sedikit sebanyak menjejaskan segala usaha umi. umi pn perlu laksanakan hutang puasa yg sebulan lamanya..jadi harap luqman paham ke atas kesan produktiviti nya..


apa2 pun, umi doakan yang terbaik untuk luqman..
bukan lah maksud umi untuk memisahkan luqman dengan ur favorite ni..luqman stil leh berkepit ngan umi for the rest of the day kan, kan???
ok sayang..semoga membesar dengan sihat dan cergas ye..


walaupun umi gagal susukan luqman sepenuhnya sehingga 1 tahun, khasiatnya tetap luqman perolehi..