April 20, 2010

meh sini tgk ank bujang sy...






harap maklum..anak sy pn dah nak jd make-up artist jugak! hihihi

April 15, 2010

Anak..anak..

Cite pasal anak x pnh abis..smlm luqman genap 8bln. Dh msk 8bln byk plak ragam dia. Merangkak dh xpert,skang sibuk nk memaut dan berdiri. So klau org buat keje,dia pn sibuk sama2 nk tlg.
Ni nk update ape yg dh luqman buat sejak akhir2 ni:
- jatuh dr buai perkara biasa dan xperlu nangis tanda sakit. Tak nangis pn,tp suka.huhu..sekejapan je dia klau nk trn dr buai tu. Juntaikn kaki,lentikkn badan,dh turun!huhu,bijakkn?
- jatuhkn pasu umi yang mmg dh lama jadi sasaran. tup2 ms umi suh daddy dia tgk kan luqman, "pang!!!"..ha itu lah penangan luqman anak kesygan..
- kalau org tgh main laptop atas sofa, dia sibuk nk main sama. paut, bangun dan berdiri. pok pok pok sama kt keypad tu. hmmmmm..tulis ape pn xtau. kalau laptop kt bwh, dh selamat terkuak laptop tu dikeje kan sbb duduk atas laptop. pandai anak umi kan??
- still bangun mlm untuk menyusu. ye lah, susu badan, selak aje lah tak perlu dan bancuh. tp normal ke baby yg dh usianya cecah 8 bln stil bangun utk menyusu??? share with me please!!

nk update gmbr tp malas.......................byk dlm hp tu. adoii

April 7, 2010

I miss my online-diary

Rindu nk menulis slalu kt cni tp kekangan masa mbuatkn idea menulis tu kdg2 hilang.hmm..itu namanya perubahan.luqman dh pn pndi merangkak.wpn dia agak lmbt mengensot,tp tak smpt expert mengensot,dh pn nk merangkak.anak..anak..xpelah,asal luqman happy.umi pn happy tgk luqman senyum je.umi blik je luqman msti nk bkepit dgn umi,kan?sukalah kn umi slalu ada,kan syg? Lately slalu dgr kwn seangkatan pregnant lg.errr..aku xready lg.huhu..luqman pn mcm xpuas bmanja ngan umi.plus umi pn xpuas gomol luqman.hihi..nntlah kn..rezki x kemana.