February 15, 2010

6 bulan sudah..

sorry for lack of updates ( pergh ade ke org baca belog aku ni?? )
aku bz wpn dah menjadi fulltime housewife. haha..

sabtu lepas luqman dah pun turned to 6 months.
maksudnye luqman dah beranjak ke alam??? solid food. hahahha..

aku seperti biase bagi nasi lenyek, nestle rice+mixed fruit tu.
ok la, dia nak la makan wpn sikit2..mula2 kan..

happy 6th month old , luqman..

February 4, 2010

hari yang dinanti

pasti akan tiba..
tapi adakah aku nantikan saat ini?


yeeeeeee..memang!
aku mmg tunggu saat ini tiba sejak dari dahulu lagi..


tp mungkin ini buat sementara waktu saje.
almaklum la, time change, people also changes..


let's see how la..
haku pun tak tau..
yg pasti aku memang nak kan bende ni berlaku since agess ago...( age ke? ;p)


luqman happy, ummi pun happy..dan semua orang pun akan happy!!