January 22, 2010

boring in the office..

lamanya tak update belog ni..
taktau nak update ape.
duk baca belog org je.
bohsan ar tatau nk buat ape ni.
masih di office, tunggu en suami fetch me sebab kt luar ujan sgt lebat..
tp skang dh nk pukul 7..
ape lah agaknye luqman buat skang..
dia tu kalau time2 nk maghrib la dia ngamok nk tido.
tp skang dh pesan kt mak spy jgn bg dia tido wpn dia ngamok ( tp kdg2 tpkse gak) sbb nanti dia berjaga smpi lewat..
hmm tapi lepas ni lebih byk masa bersama luqman. kenapa? eheheh..
hanya mereka dan keluarga mereka yang tahu..
aku harap keputusan aku ini mampu membawa sebuah perubahan.
ape yang aku tau, MY FAMILY IS MY LIFE..

i'm gonna miss this and that..

i'm sure, something is waiting for me..

No comments: