January 7, 2010

aku tak tau ape korang rasa

kalau korang jadi aku..

last weekend was my son cukur jambul..
majlis yang simple tapi bermakna..

was served by lauk kampung gotong royong..
also with dadih made by my relative..

aku terharu with the berendoi song. sangat lah mendayu2, tapi luqman dengan selamba tido siap tutup telinga dengan bantal. hahahaha bertuah nye budak.

instead of happy of everything that we've planned/unplanned has been finally done, there's something that i really really MAD!

someone tried to feed my baby with DADIH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

huh, menDIDIH ni!

you know dadih? tipu la kalau tak tau, kecuali korang tu bukan org malaysia ;p dadih memang sedap sebab dia ada mcm2 perisa, manis dan sejuk. nyummm nyumm..ahh forget it!

do you think that i'm crazy bcoz of disagree with her action or she's the one who crazy bcos feeded my 4-old-months-baby with sweet-cold-dadih??????????????

*tarik nafas nana*calm down*

kenapa susah sangat ek manusia-manusia ni??

susah sangat ke nak respect my own principe?

ye, aku berterima kasih sebab dia sponsor dadih tu. tapi, tak perlu la buat mcmtu kt baby aku.

itu anak aku, aku tau la ape yg perlu aku bagi dan tak bagi.

itu nasib baik ada org yg bagitau aku on d same time infront of her & me! so i was able to shout to stop her doing that. BUT unfortunately, eventhough i've stopped her, dia boleh buat tak dgr dan terus suapkan?? tak paham bahasa ke or pekak or..*istighfar nana*

dah la, baik aku stop menulis skang. kang lg byk darah aku naik, lagi byk bad-words yg kuar kang. pastu lg berkedut muka aku kang.

lucky my good boy mcm tak reti nak makan, he was like make a ee-ape-bende-sejuk-dan-manis-ni-face.=D

that's it!

No comments: