January 24, 2009

first exclusive profile?

Yesterday i had appointment with my gynea in TTDI. he's sooo nice gynea i've ever met ( wah mcm byk kali jumpa gynea ;P). but well, he's very down to earth, soft spoken person and so fatherly lah dia tu. hehehe. this is my second meeting with him at my 9 weeks pregannt. i was excited, nervous, hopeless in one time before i met my gynae. ye lah, everything can happen ladies! i really have no idea how long my baby can survive inside there. i just pray everyday that he can meet his parent this year. amin.



I was hoped that this time i would see his heartbeat or at least his figure ( too early huh? ). And my husband was bersama-sama me inside the room. sebelum ni i had my first scan, tapi dia takde :(. Ok lah, that time baru ada sac, maybe not too clear to see our lil Jr., aight?



I was planning to ask doc why i don't have all the morning sickness, tapi orang tua ni terlupa daa..sengal sungguh. maybe too excited, takut semua, sampai terlupa. What doc advise me to do?



- Kurangkan berjalan
- Jangan tahan kencing



Baik doktor. makan meggi boleh tak doktor? woooppss...


So we went inside the room and did aktiviti scanning while my hubby standing besides me. yeaa, Alhamdulillah my lil was fine inside sambil gerak2 sedikit. do not know whether itu buih2 ke apa. hehehe. he's still tiny but already can see his heartbeat. weheeeeee...seronoknye. Alhamdulillah.



So this is his first profile that i got from doc..



Size : 2.23 cm (soooo tiny)
Age : 8 weeks 6 days ( almost 9 wks right? )
EDD : 29th August 2009

excuse the "ke-excited-an" this first-time-pregnant lady ;) just hope that my baby will well developing inside *pray hard*

just to fill a gap

hari ni dah sabtu and next week we have holidays. wuhuuu..chinese new year lah, yang ko lebih2 ni pehal na. huhuhu. yea, we were given 1 extra day by company on wednesday. so cuti lebey skit la kan utk berehat di kampung. hehehe. i should plan for our holiday but i can't at this moment due to planning that we have made 1 year ago ( wah lama gile ). kekekek.
since Chinese New Year is around the corner, hubby & I in the office asyik dapat limau je. i don't eat so much as some colleagues advice me not to take it too much. tak tau nape ler...limau terlalu banyak supplier bagi sampai busuk2 duk letak belakang tempat aku ( my place is near to cabinet yang senang they want to put anything ). haku angin gak bcos busuk and sepah with boxes. tapi what to do, itu je tempat yang strategic to put all the foods. yang best i can grab anything that i want at anytime. hihihi.. they asked me to bring back at least 1 box of mandarin oranges, but i refuse since hubby also brought back another small box of orange yang dia sorang makan pun tak habis (read: dia sorang kan) and together with prosperity crunchy cookies.


ala crunchy cookies ni remind us to zaman dahulu kala they throw away the orange dalam sungai or laut ek? and give a pray or message that hoping there's something good happen in your life. so bile makan cookies ni, ada la message dalam dia. huhuhu. macam la percaya sangat kan? but its funny when u know that something good je selalu you akan dapat. wakakaak. every year pun sama! tapi kali ni dapat 1 box, so byk la dalam tu. takkn nak makan setiap satu to look for that 'good' message je. ahh malas la kan ;P



so this is my prosperity message ;)

"You have very strong ideas on what you want in life"

Yes, exactly!!

should i list all what i want? no, aight? i have a loooong list of hopes/target to make it real in my life one fine day. semoga Tuhan izinkan ia tercapai kelak. hope everyone will achieve everything that they wanted in their life and don't give up. Eventhough sometimes i was also given up with something that i really can't go for it which at the end i have to let it go. hmmm..past is past, cheer up for next achievement!! caiyok caiyok..

January 17, 2009

akhirnya..

lately i keep craving for my mom's cooking. of cos la aku x mampu buat lagi sehebat dia. hehehe. tp tibe2 aku tetap tak puas ati tak dapat nasi lemak mak aku. nk buat cemane, kitorg plan nk balik kg hari raya cina nanti. so untuk melepaskan gian aku, aku pn buat nasi lemak resipi aku sendiri. tapi sedap! hahahah don't ask me how. for sure la sedap ditekak aku. heheheh. janji aku puas ati. phew!~

nasi lemak moden : ada daging burger :))


minum dengan soya yang aku tak pesan pun..huhuhu


sambil membaca Pa&Ma keluaran Februari hubby beli..

lega jugak aku akhirnya. itu pun menunggu hubby aku balik beli kacang & ikan bilis kemain la lama. rupenya macam2 plak dibelinye. aku pesan 2 barang je. anyway, thanks abang!

January 11, 2009

taQQed again!

Here are the rules* -

List these rules on your blog.
Share 7 facts about yourself on your blog.
Tell 6 unspectacular quirks of yours.
Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs. -
Link the person who tagged you.


7 Facts about me....
~Dilahirkan pada 26hb November 1981 di Hospital Daerah K.Pilah

~Anak bongsu dari 7 adik beradik ( 4 lelaki & 3 perempuan )
~Telah kehilangan seorang ayah yang penyayang ketika belajar di universiti diusia 21 tahun.
~Belajar di UM dari Asasi Sains Hayat hingga ke Fakulti Komputer Sains & Teknologi Maklumat
~Bekerja di sektor swasta milik orang Jerman.
~Berkahwin dengan cinta hati nya yang dikenali 13 tahun dahulu pada 11hb Oktober 2008 yang lalu.
~InsyaAllah bakal menjadi seorang ibu pada bln Ogos tahun ini jika diizinkan Allah. amin

6 unspectacular quirks about me:
~ Kurang gemar menonton TV/hiburan

~Terlampau heart to internet compare to other entertainment.
~Kurang membaca/melihat news, except recently about kekejaman Israel terhadap Palestinian. Hubby selalu penat ingatkan supaya baca newspaper everyday and watch telly for updated news. Kalau nak hadap internet pun, he encourages me to read about "something good". hehehe!
~Lebih suka menghabiskan masa di bilik/rumah rather than bersosial diluar.
~Kurang menziarahi saudara mara or who else sebab dengan alasan tak mau menyusahkan orang. teruk betol even telah dipesan oleh abang2 aku suruh aku datang rumah mereka. hehehe! mungkin disebabkan aku membesar tanpa mereka dipersekitaranku. ye lah, jarak umur mungkin penyebab utama.
~Sangatlah seorang yang mudah mengalirkan air mata i.e. Kes perang di palestin, Bersamamu, tengok pakcik jual cekedis sampai lewat malam dengan muka letih, orang jual2 barang-yang-aku-takmo-beli kat kedai2 makan. ohhh, i'm so touch. so bersyukurlah...


7 people to be tagged:
mzznana

eila
rine
teratai
ell
bla
bla bla
bla bla bla sesiapa je lah..heheheh
Link the person who tagged you:

January 8, 2009

am i normal?

i am just wondering when time is running, but i don't feel so much differences with myself. i even not experiencing any sickness that other pregnant ladies should do.

so, am i normal???

don't you think that having morning sickness or any other sign would actually showing you a good sign for mommy-to-be, do you? ermmm..in other words, we know that our baby is growing inside there.

even i'm now entering to 7 weeks preggie, i don't still see any difference feeling in my body except some changes lah ;P. all other symptoms are not come over , yet. i'm not telling that i want that, but i just wonder. am i pregnant? huhuhuh..

if you look at this ticker, they also expecting the same thing will be happened to me.


but there's NONE, so far.

i have googled some infos about this, and found it in similar answer as this at anywhere.

so i just keep this word when i know that i'm now is pregnant.

"Nausea/ Morning Sickness- Don’t worry if you aren’t spending half your day in the nearest bathroom. Believe it or not, not all women experience nausea. Count your lucky stars if you don’t have to endure it. The term “morning sickness” is actually quite misleading, because women that do experience this symptom may find that it occurs throughout the day and not just in the morning. Also, it is important to remember that even though you may have been nauseous during a previous pregnancy, it doesn’t mean that something is wrong if you don’t experience it this time around. Remember, every pregnancy is different. "

source : http://www.essortment.com/lifestyle/pregnancyhealth_sdei.htm

THANK GOD FOR NOW!

January 5, 2009

pity him

macam biasa, kalau boring di office aku akan memulakan penaipan di blog ini. eheh..
so maksudnya aku tengah boring la ni kan? perut aku lapa, tapi lunch hour lambat lagi. jam ni bergerak pun amat lah slow. kenapa la dengan ekau wahai jam.

tapi tadi hubby sms ask to return call. aku pun call dari opis. senang. dia mengadu dengan aku dalam nada meminta simpati macam ni..

hubby : abang muntah2 na..( suara sedih je di corong telepon tu)
wifey : kenape pulak dah?? *terkejut*
hubby : tah, 2 kali dah muntah kt opis ni. ni nak gi site plak, dalam kete rasa tekak loya nak muntah gak lagi ni.
wifey : ahh sudah, terbalik kut. hehehee ( gelak suke )
hubby : apa yang terbalik kut?
wifey : terbalik kut la. na yang takde ape2, tapi abang lak lebih2. hehehehe ( suke lagi)
hubby : ok lah, abang nak ke site ni. take care.
wifey : ok take care.

right after i hang up, i made called to mum plak.

dotter : mak, buat ape?
mak : tengah tumbuk cili nak masak ni. ha kenape?
dotter : ( eh telepon pun tak boleh mak aku ni). takde, nape bob muntah2 mak? dia lak loya2 sume.
mak : ohh biasa la tu. selalu orang lelaki dapat dulu tu. dia dah turun ke?
dotter : turun amondo lak ni. hahahaha
mak : turun la, turun penyakit tu.
dotter : oohhh..turun. ha la dia baru je cakap tadi duk muntah2 plak.
mak : haa, dia la kene dulu selalu, nanti kau pulak kena.
dotter : huh??? ye ke? adik ingat ( opsss adik ;p) dia je kene, adik tak kene.
mak : takde lah, memang orang laki kene dulu. pastu nanti kau kena.
dotter : ahh pulak dah. ok lah, gi lah masak tu.
mak : haa ok.
dotter : bye..
mak : bye..

click!

petanda yang tak baik..hmmmm