November 26, 2009

ummi cuti dan..

..hari ni genap luqman 3 bulan, 1 minggu, 6 hari..

hari ni jugak luqman dapat 2nd jab kt peha kanan..

skang luqman ngantuk sebab kul 7 td luqman dah kena paksa bangun, mandi untuk siap pergi klinik..

skang luqman tido sambil menahan sakit ( agaknye ;p)..

kt klinik lg luqman dh tnjk tanda2 nk tido sementara tunggu giliran menimbang td..sempat la tido few mins, pastu tkejut bile ummi bogelkn dia untuk timbang berat..

tak sangka kejap je anak ummi dh besar..

berat : 6.6kg
panjang : 62cm
lilitan kepala : 42cm

alhamdulillah..anak ummi aktif, tak duk diam. nak berdiri, mulut leter dalam klinik td..heheheh..

nurse pesan, luqman sepatutnya tak perlu pakai mittens lg dah..hehehehe, bukan apa, kuku luqman pnjg..;p belum potong lg. nurse cakap dia dh boleh adapt dgn cuaca, dan biarkan dia bebas untuk grab things, masuk mulut dlm tgn ( ini fav dia, tu smpi kepam2 mittens, uhuhu) dan cubit2 jari sendiri. hahahaha..

ok2, luqman tayah pakai glove lg dah.ummi pun dh potong kuku dia td. suke kemain abis lencun2 tangan dia :):)

oh lupa, nurse puji ummi still exclusively bf luqman walaupun bekerja. bangga nye ummi jadi ummi luqman..ahaks! eh luqman pn perlu bangga dengan ummi tau??

SEBAB??

SEBAB HARI NI HARI JADI UMMI..HAHAHAH TAKDE KENE MENGENA ;P

No comments: