November 18, 2009

EBM Stocks

Sejak 2 menjak, macam merundum je production susu sebab2 kemalasan lepas letih bekerja ( ehh tak boleh amalkan sikap ni nana..)

Mcm smlm balik rumah mak, i checked susu dr freezer mcm dh di guna sedikit..means berkurang..

so far , ini stock after 1 month mula bekerja. ms mula2 kerja dulu, ade la 2-3 bungkus je kot dlm freezer, sbb mula buat stock pn 2-3 hari sebelum mula kerja. alhamdulillah boleh meningkat dr masa ke semasa, cuma tempat je tak cukup. aduyaiii..to stock ni bergerak utk isnin n selasa saje sbb tak berjaya pump byk on the weekend. the rest mmg topup ( kira ganti stock yg diguna utk isnin n khamis tu..) and guna dr fresh punya. boleh lah..takleh la nk celen ida smpi 200 stocks..huhuhu. hehehehe
pic taken on 13th Nov - ngam2 luqman 3 months, and ngam2 lepas 1 month bekerja (12th Oct). sayangnye, susu yg dikeluarkan malam jumaat yang ingatkan tak balik tu ( as previous entry ), terpakse dibuang. so dah rugi kt situ. :-s

No comments: