November 13, 2009

both of them, i love..

hari ini tak jadi balik spt biase sebab tiba2 en suami telefon mintak balik bersama dia esok hari.
dia tak berapa sihat disebabkan pening2 yang sejak kebelakangan ni selalu menyerang dia.

takut kalau terjadi apa2 jika dia memandu keseorangan esok sebab esok dia perlu pergi site jugak..so aku decided untuk balik bersama dia aje lah esok hari..

kesian kt luqman, pasti tunggu ummi kt rumah. tapi, ummi ada suami yang perlu diutamakan jugak. sejak kebelakangan ni ummi memang kurang beri perhatian pada daddy. tak boleh jugakkn? jadi sesekali bila dia perlukan kita, we have to tolerate with other things dan ummi tau, daddy pun dah byk tolerate dgn ummi.

nasib baik stock susu yang di rumah mak mencukupi sehingga esok sebelum ummi balik. memang lebih dari cukup pun, alhamdulillah. cuma yang ummi risau, luqman nak melekap dengan ummi jer...malam ni je yer sayang? esok ummi ada dah..sian daddy, mungkin ummi perlu bawak daddy gi jumpa doctor. harap2 takde ape yang merisaukan hati ummi.

semoga semuanya selamat sahaja dilindungi oleh-Nya, baik anak, mahupun suami..amin

ANYWAY, HAPPY 3RD MONTHS OLD LUQMAN! =)

No comments: