October 21, 2009

u make me melt

malam2 gini biasa la dtg sentimental feeling tu..especially bila luqman takde depan mata kan. so layan aje lah gambar yang ade dalam pc ni. klau rindu2 kt office, boleh gak bukak blog sendiri n tgk gmbr ni. huhuhuh..miss him badly :'( ..tak abis2 dgn jiwang aku ni. ahhh jiwang ngan anak sendiri, takkan ade org nk kesah kot?

so layan..
tgk nih dia tido..selambak rasenye isi2 kt pipi n bdn tu..hihihi ;p

luqman tgk ape ni sayang???? nk kiss camera eh?


luqman pndi dah respond bile ummi agah dia..

ini gmbr yg direka cipta oleh kakakku.membuli luqman betol..mentang2 dia tgh tido..huhuhu

luqman suke terkitai-kitai gini. errr korang tau tak terkitai-kitai tu ape?


ni pun sama. tgn, kaki tu taknak duk diam..terkitai-kitai je ;p



haaa..ni ms bergolek2 ngan dia pas bf. nak suh dia amik gmbr sesama kemain la susah. lagi kita rapatkn muka, dia duk pusing kiri pusing kanan. ini je yg sempat di snap, itu pn masuk sekerat. tp dia pndg camera plak tu, good boy!

ok la..daaaa

No comments: