October 26, 2009

sedangkan kucing sygkan anak..

Full of expression..i love to see him in any expression..melalak, sengih sorang2, gelak, berangan..muahahahhahaa..they r so funny!i'm sure everyone had d same experiences, no? budak kecik yg tak tau pape, buat ape2 pun nampak chomel!!!!

i can't even get myself understand why got those people yang sampai hati, tergamak, berhati binatang buang baby dalam keadaan yang tak berbaju or sehelai towel di tepi2 jalan, masjid, bus stand..can u imagine it? baby yang di tinggalkan dlm keadaan kesejukan, menggigil2, menangis sehingga lemah tak bersuara due to lost of energy and of cos, cannot cope with surrounding. apa la dosa mereka? mak ayah mereka yang berdosa!!! eee tolong lah..if i read this in newspaper, surely my son face play in mind!tak tergemak aku, i won't do that! i loveeee himmmm, how could i do that??! eventhough if the baby is not my son, i don't think i'm that cruel to let that little baby terseksa macamtu weiii..ape la yg dia tau..sejuk menggigil dgn takde org hold them..perasaan takut dgn baru lahir ke dunia yang penuh dengan janji palsu ni..pity them. i hope there's 'someone' who actually protect them.

kucing pun sayangkan anak ;(
anyway, this is my baby who's playing with himself..his gugu-gaga lang is damn cute!

this is amatur video, sound might be a bit slow. pls on ur speaker louder ;p

No comments: