September 6, 2009

Penyakit M menimpa

tatau kenapa dpt penyakit M.A.L.A.S lately..

mungkin sebab luqman dah ada kot? tah la, on9 bukan hari2 pun..tp time on9 malas nk hapdet..huhu

paling tak tahan, tak cukup tido..hadoiiii..bila luqman nak pandai beza siang dan malam ni sayang???? ummi tersengguk2 la layan awak bersahur lama sgt..huhuhu

tp kdg2 ade je time dia baik, bangun utk susu n tkr diapers, and then tido balik. tp ni kdg2 mata terkebil2 x mo tido. ajak kita main, klau dia duk senyap je takpe. mula2 duk senyap lah klau perut dah kenyang, buntut dah selesa..tp bila dah lama2 dia terkebil2, mula la dia resah gelisah. sah2 kita nak tido pun tak senang kan. sebab dah tau lepas tu dia akan mengeluarkan sound yang makcik ngan anak2 jiran sebelah tak perlu set alarm untuk bersahur. heheheheh..

my baby je ke gitu ek? anak org lain gitu tak? jaga memalam, ajak bergurau. bile dah boring nangis. dah tu pe je kita nak buat lg??? hahahahah

nasib baik ada mak, akak yang slalu take turn melayan bila haku dah x larat bukak mata dah..luv ya!

No comments: