August 10, 2009

vroom vrooommmm...


I supposed to look for his car once he see this big world. hehehehehe..but who knows his rezki. ada orang nak bagi. i don't mind what brand is that, because he might not use it for many years. or at least, temporarily..sampai bende ni rosak ke. wahh ganas tol guna sampai rosak2. hehehehe....
Thanks guys for this gift. i'm not really demand for it. whatever lah korang nak bagi. as long as ikhlas. ecehh.ehehehe.but since you guys nak bagi ni. haku terima jer..my hubby pun ok & happy. ni pun balik nk pasang kemain la seksa membaca manual, but at last berjaya gak. hehehe..nasib baik kitorg tak beli lg. memang lah mulanya nak beli bile baby dh kuar bcos baby kecik x semestinye guna stroller pun kan? and bajet tu dh ada la. tak terfikir pun ada orang nak bagi walaupun tak seperti yang kami nak tu. mcm breast pump yang korang nak bagi tu, sorry lah sebab dah beli pun. so sibaik tanya ek? ;p betol jugak, at least korang tanya. takde la nanti membazir beli bende yang dh ada.
I appreciate it. thanks a lot. means bajet to buy his car boleh allocate for other things lah, kan?? hehehehehe..i know that you guys kuar bajet sendiri. takkan nak harapkan yang dalam bilik tu . i even pun tak harapkan pun.eleh tak heran ;p

No comments: