July 25, 2009

e.m.o

tibe2 rasa nak e.m.o.
boleh tak?

duk sorang2 klau nak emo takpe..takde la hubby byk tnya nnt.
tah la, sbb pregnancy hormone ke buat aku mudah..meleleh.

sebab?
hmm..kdg2 bersebab, kdg2 tak (kot?).

aku pun tak paham, kenapa buat mcmtu.
heran ke aku?
sekurang2nya, jgn ler buat terang2an..

purposes?

tak tau..betul2 tak paham..puas aku cari jwpn smpikan aku pun pelik. rasa nak cabut time tu gak!

mungkin nak aku paham sendiri kot..

dia sape sampai aku perlu terasa hati pun?

aku tau ada org tertentu read my blog, so malas la cerita.

No comments: