July 15, 2009

aku bermasalah

untuk tidur sekarang..kenapa ek? jam: 1.10 am/ 15th July 2009.

actually perut aku sakit. tak tau ler kenapa since after dinner td. nak kata masakan aku tu menyebabkan perut aku ni sakit, tak sure plak. ayam masak merah ngan kopok ikan je. cmpur tempoyak sikit. tapi ni leh dikatakan menu kebiasaan, takkan perut aku terkejut kot? ke nata de coco laki aku buat yg buat perut aku mcm meragam ni. adoiiii..

sakit dia cam rasa memulas+period-pain+rasa peluh2 skit. dah 2-3x gak aku ulang ke toilet untuk membuang khazanah dlm perut. memang la lega sikit lepas proses. ala, mcm period-pain gak, bila tgh sakit..then pergi toilet, sure lepas tu lega. sakit pun cm ala2 light gitu. huhu..

macam2 dah ku lakukan untuk mengetepikan perasaan tidak selesa pada perut itu selepas makan. mandi dah, lipat kain dah, kemas umah dah, on9 dah..masuk toilet ulang kali toksah cakap lah.

lebih kurang la sakitnye,sebijik cm masa kita nak period. tp tak sekuat tu la. cuma tak selesa yang membuatkan aku yang cuba tido ni, tak boleh tido. while laki aku dah hanyut ke laut mana dah. so aku senyap2 bangun (taknak bg dia sedar), masuk toilet (lagi) & then on9.

eh tp ni mata cm dah pedih2 plak. tadi punya la terpusing2 nak tido, sikit pun tak ngantuk. now perut still rasa tak selesa. kenapa la ek?hmmm..

sebelum tido tadi, baby byk kali cm terbonjol belah kanan macam mengeras. sakit tuiii..sampai suruh lakiku cakap2 skit kt baby suh dia ke dalam balik. huhu..tegang je tak selesa la kan. dengar kata lak tu anakku ni. huhu good boy! ;D

ok lah, nak surfing2 jap. then baru masuk tido. kang tak tido, esok maunnye terlajak plak bangun. huhu..

No comments: