June 11, 2009

...............

sekarang online dari rumah mak, di seremban..cuti sehari, esok keje balik.

mak tengah masak, tapi malas nak tolong, boleh? hehehe bila lagi nak mengada2 mcm dulu balik. huhu..

ujung mggu baru2 ni; mak, akak datang rumah kami. tp masa diorg dtg rumah kita, kita plak la sibuk melayan. tp tak sempat nak masak pape sgt pun. sebab sume tu tanpa dirancang, tau2 diorang dh sampai KL je. Sabtu diorang tido umah along, esok tu tido rumah kami plak ...

anak2 buah ada sama ahad tu, diorg nak mandi kt swimming pool pastu nak layan game ps2. uncle bob dia la rajin melayan. hihi..smpi takmo2 balik ;p lenkali dtg lg ye.

bila diorang dtg baru perasan byk yang kurang kt umah tu. tp syok gak kan bila ada orang dtg ramai2 kt umah kita. walaupun penat skit la, sebab pas diorg balik nak kemas sume balik. dah la badan ni berat semcm je. tp takleh biar kan, kene kemas dulu baru rehat. sebab once dah rehat sure malas gile nak buat semua tu. tp syok la....walaupun kaki ni dr sabtu malam ahad ke malam isnin sakit ya amattt..byk berdiri buat kerja, kemas, jalan..haihhh.

ok la..nak tengok pe mak masak. kejap lg nk pick up hubby plak. dia ada exam..good luck my dear.
..............eh ngantuk plak dah.

minggu depan start collect duit kutu. sila bersiap sedia ye wahai kutu2 sekelian :D

No comments: