May 25, 2009

Congratulations!

Tahniah buat kawan seper 'ngandung' an aku. haha!

To piah :

Tahniah kerana telah melahirkan baby lelaki pada 24th May 2009, 7.45 petang. Tak sangka cepat betol ko punya turn ek. I know it should be on 18th June 2009, kan? wah early 3 weeks. haruslah aku jadi seperti ko nanti, perbanyakkan berjalan. perlu ke aku naik turun tangga gi office? ermmm..alhamdulillah, ko dan baby selamat!

aku plan nak lawat ko di hospital since dekat je. tapi ko masih di spital ke gamaknya? nanti aku plan ngan fiza macamana. tapi takde lah hadiah lagi piah oiii..cepat bebenor keluarnya, tak sempat nak beli pape! hehehehe..

Updated 25th May 2009, :

Lepas kerja, kami (aku, fyza, ct, peja, zuriat ) pergi melawat Piah yang masih di Pantai Medical Centre (PMC). Sgt la comey baby piah yang sooo tiny sampai aku rase soooo fragile nak pegang. dia tido je keje walaupun kitorg berborak bagai nak rak. Inilah dunia baby kan. syok nye lah hai...

Baby boy ni skali tgk cm girl pn ade. hehehe jgn mara piah..aku dh tinjau dah, memang confirm boy! haha..Nama di beri Rizq Emran. wah kembang Engku Emran kalau tau ni. hihihihi..

Sekali tengok saling tak tumpah rupa ibunya..tapi tak tau lah dah besar nanti kan..

Tengok ni, aku duk pangku dia sambil snap pix pun dia buat tak tau je. hehehehe..

(Rizq Emran said :aku pedulik ape kan kalau korang nak amik gambar ke, nak bising ke kan..janji aku nak tido..*krooohhh krooohhh*) =)

No comments: