April 17, 2009

Pureen Sales

Esok aku cuba menerjah satu sales yang aku tak tau la aku terdaya ke tak nak terjah sorang2. huhu..

harap2 semua nya selamat, aku dan baby aku :D

well, bile lagi tak? MEGASALES dah terlepas dah. masa tu pun baby sex pun macam ragu2 je. so insyaAllah kali ni yakin la skit..hehehe..

so ape lagi, let's join me to terjah...

Pureen Warehouse Sales tomorrow..........


ape aku nak beli pun aku tak tau .hahahahha..tp aku ade checklist, so itu la guna checklist aku tu. malam ni akan ku decide ape aku nak rembat esok..but tak boleh gelojoh belanja sangat sebab next wednesday ada MJ warehouse sales plak. harus la aku menjadi orang pertama tercegat kt sana. huhuhu

harap2 tak jadi ape2 yang tak elok terhadap aku dan baby..amin.

No comments: