April 18, 2009

phew!~

its really a worth buying..

tapi memang penat..ramai gilerrrr manusia...sampai nak pitam sbb haku berdiri lama sgt tunggu hubby dtg. bcos at first plan to go there alone (while hubby is working). tapi skali amik pnya amik, dh ade 2 kotak, dah x larat nk bwk. kalau ringan takpe, huhu..so i smses him about the these and that..then about 1 hour & half later he came. lama sebab jem & cari parking semua. i even reached there about 10am+ orang dah berpusu2, parking takde semua. so terpakse park jauh skit..takpe lah kan.

tggu hubby dtg bcos i have to take care of those stuff and he needs to que-up for me. que panjanggg gilerrrrrr..tak larat. sepatutnya dari awal plan gitu, tapi mane la tau kan bcos haku takmo la paksa hubby cuti semata nak gi situ. hehe..

tapi ok la, masa dia que, i pi tgk2 brg lagi n grab certains things..i didn't bought any clothes pun. just for toilettries, and other accessories. wahh rase mcm byk dah beli & now tinggal small2 things that can find later. or barang2 yang besar such as stroller, car seat sume tu pun boleh cari nanti2, mgkn ada sales lain ke kan..btol lah kata org, for those mommies yang dah sarat or 7 months and above tu, toksah la pergi. tak larat i bet u. dengan orang yang ramai berpusu2 and you have no place to sit on. cramp duh kaki. aku yang 5mts+ pun dah nak pitam. bile i try to bersila kt bwh kt kayu tu, my baby mcm kick2 me. few times i tried to do that, dia kicked. sian dia, tak selesa kot. so i have to stand. duduk kt kerusi ke kotak ok skit kot..tinggi. ye lah bile bersila, perut kita mcm tersepit kot. tah la..so as advise, memang prepare awal gini better rather than last mins. nak jalan, berdiri etc..bukan tenaga kita lg. well, another warehouse sales nak pergi rabu ni. yehaaaaaaaaa..kene kuar awal pagi la gamaknye. hehe. so kali ni, target for baby clothes, curtain & other stuff may be. tgk lah cemane. huhu..

so ini lah hasil rembatan hari ini..sekian terima kasih :-*




No comments: