January 11, 2009

taQQed again!

Here are the rules* -

List these rules on your blog.
Share 7 facts about yourself on your blog.
Tell 6 unspectacular quirks of yours.
Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs. -
Link the person who tagged you.


7 Facts about me....
~Dilahirkan pada 26hb November 1981 di Hospital Daerah K.Pilah

~Anak bongsu dari 7 adik beradik ( 4 lelaki & 3 perempuan )
~Telah kehilangan seorang ayah yang penyayang ketika belajar di universiti diusia 21 tahun.
~Belajar di UM dari Asasi Sains Hayat hingga ke Fakulti Komputer Sains & Teknologi Maklumat
~Bekerja di sektor swasta milik orang Jerman.
~Berkahwin dengan cinta hati nya yang dikenali 13 tahun dahulu pada 11hb Oktober 2008 yang lalu.
~InsyaAllah bakal menjadi seorang ibu pada bln Ogos tahun ini jika diizinkan Allah. amin

6 unspectacular quirks about me:
~ Kurang gemar menonton TV/hiburan

~Terlampau heart to internet compare to other entertainment.
~Kurang membaca/melihat news, except recently about kekejaman Israel terhadap Palestinian. Hubby selalu penat ingatkan supaya baca newspaper everyday and watch telly for updated news. Kalau nak hadap internet pun, he encourages me to read about "something good". hehehe!
~Lebih suka menghabiskan masa di bilik/rumah rather than bersosial diluar.
~Kurang menziarahi saudara mara or who else sebab dengan alasan tak mau menyusahkan orang. teruk betol even telah dipesan oleh abang2 aku suruh aku datang rumah mereka. hehehe! mungkin disebabkan aku membesar tanpa mereka dipersekitaranku. ye lah, jarak umur mungkin penyebab utama.
~Sangatlah seorang yang mudah mengalirkan air mata i.e. Kes perang di palestin, Bersamamu, tengok pakcik jual cekedis sampai lewat malam dengan muka letih, orang jual2 barang-yang-aku-takmo-beli kat kedai2 makan. ohhh, i'm so touch. so bersyukurlah...


7 people to be tagged:
mzznana

eila
rine
teratai
ell
bla
bla bla
bla bla bla sesiapa je lah..heheheh
Link the person who tagged you:

No comments: