December 11, 2008

"hari yang gelap"

memang hari ni gelap je pon, ke sbb aku duk dlm umah je seharian?
ke sbb nak ujan lagi? ahh malas la aku nk tinjau kt luar..

ye kawan2, memang arini ( boleh dikatakan seharian, skang dh kul 3 pm dh) aku duk umah je. klau waktu keje tu, mcm dh nk habis lah kire nye. huhu

tapi takde ape yg berfaedah pun yg aku buat, hatta masak for my husband ;P excuse my laziness my en. hubby. aku cube mengemas rumah ni biar nmpk rupa org sikit. pastu aku duk online. pastu kejap2 masuk bilik air. huhuhu lotih! en hubby plak kerja as he working in the border. hahah..

ni ngadap pc lg, tup2 dh kul 3 dh. cpt plak masa berlalu bile time cuti ni. klau keje rase nk cuti, time cuti rase nak kej..ehhh nk cuti gak, cume nk lama lg. hehehehe..

or dalam erti kata lain, aku nk duk umah tapi ada org bagi aku gaji mcm aku kerja, boleh tak? pastu aku sesuka hati tok nenek aku nk kuar berbelanje spt laki aku suke anak raja cop duit ;P

baidewei, aku nk tnjk few pic yg aku snap menggunakan beberapa mode yg terdapat dlm camera baru aku itew. let's seeeeeeeee...

Macro Mode : snap dari dekat screen hp :)

Macro gak : snap kuku dr dekat :P

alamak ini ape ek? my dressing table yg semak lah. mode lupe ;p

night mode: jem dari seremban-kl masa balik hari raya aritu

No comments: