December 12, 2008

hari kerja tapi cuti

hari ni rasa spt cuti lak, ramai yg amik cuti since smlm dh PH so takde la org rajin gila mcm aku yg kerja gak jumaat pas cuti on thursday kan? huhu what to do, no more annual leave left :( tu la sape suh cuti kawin lelama, ye dok? ;p

so disebabkan hari ni kerja tapi dalam mood cuti ( follow mood org yg tgh bercuti), ape kata aku update blog aku kan? aku ni dh jarang buat keje gini. huhu. just bcos arini mcm x byk keje kot, bos lak xde, ade BU yg gi team building plus ramai yg cuti , so ramai yg x kacau aku. hikhikhik!
so smlm, as i've mentioned in previous entry, i was so bored stay at home during holiday kan? dengan mls memasak tapi lapar :P then hubby came home bwk balik key-epp-cie..yayy! haha mcm budak2 je. lapo weii, ape pnya wife la :P tp masa tu pn dh kul 4 ptg. huhu
so after makan, solat, mandi..about after maghrib gitu kitorg pn decide nk kuar gi beli grocerries kt giant jap. huhu dpt gak aku kuar dr rumah. lgpn brg dapur mcm dh berkurangan. ihihihi
so ni hubby tgh tolak trolley tgh mencari brg ;P
ni la hasil tangkapan kami. huhu ;P
huh, nmpk mcm skit brg, tp almost 3rat gak :( so ni hubby nk gi redeem ape tah..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
sekali ini je yg diorg kasik!!!!haram!!!!!!!!!!!!!!!!
dalam tu ada coupon2 yg konon leh dpt diskaun la bile shopping kt giant, x best ah :(

No comments: