September 19, 2008

"Ayah dan ibu
Itulah permulaan kami
Dapatlah melihat bulan dan Matahari Ahai...
Yang dikurniakan dari Ilahi Ahai...Ayah dan ibu lahMesti dihormati
Ayah dan ibuWali dan juga keramatPada mereka kita beri hormat Ahai...
Bagilah tunjuk ajar dan NasihatSupaya hidup kita akan selamat"

nyanyi skit...hihihi..
bile pagi2 pergi kerja, on radio (of cos ler HOT FM kan)..bile dgr je lagu raya berkumandang, baru sedar yang we have another 1 week++ to celebrate Aid Mubarak.. sob sob sob (tibe2 sadly teringat to arwah abah). sambil nyanyi tu tibe2 sebak.haishhh...cepat masa berlalu, dah pun 6 years he left us. how time flies..

ah jgn sedih2..kita yang idop tetap teruskan kehidupan ini. hanya doa pengiring dan kesejahteraan nya di sana. doa anak yg soleh lah penyelamat mereka. amin. -alfatihah-

oh jgn sedih2, since i just received hari raya card from one of new-blogger-fren-with-same-name .muahahahha. happynye sbb dah lama x dpt kad raya. spt yg dibincangkan, e-card is more convenient, isn't it? huhu. mzznana, nnt ada senang, nana reply ur card okeh? thanks laling!!

Selamat Hari Raya to mznana & family as well. Raya nanti jemputlah ke rumah, kira majlis nana lah tu! ahaks!

No comments: