August 5, 2008

di pagi hari yang mengantuk

keh keh keh..

perghhh awal gile aku sampai arini! dah ler awal sampai, awal bangun, awal mandi, awal terjaga, awal gosok baju ( awal ke kalau gosok pepagi bkn malam ), awal gerak dr rumah, segala2nya awal lah! ..perghh bangga kejap sambil kembang2 idong.

kebanggaan di atas berlaku sebab selama ni aku gerak dr umah dlm kul8 - 830, opssss! so leh sampai opis dlm kul 8.40-9.15 ..huhuhu. pedulik ape aku kan, co. bapak aku hape. harharharhar (gelak buat2).
tapi hari ini aku telah gerak dr rumah kul 7! gile nak mampus..sampai2 opis dalam kul 7.25 gitew, dah la tu, silap masuk exit. gi masuk kut KL lak, kene la u-turn semula. haram jek.

alamak sakit perut, gerak dulu!

*americanexpress card aku dh menunjukkan tanda2 nak mengutip uwang, claim pn dah masuk smlm. so harus lah bayar arini!

No comments: