August 2, 2008

busy weekend

teka lokasi saya sekarang. hihihi..
urrmmm..kat mane lg, kt opis la.eh, mcm la org tau ek. bosan la, takde org pun dtg arini. bajet ade la kawan, kut2 BB ke, Ida ke..hampeh! aku dtg pun bukan kehendak aku sgt. smlm kununs nk balik awal la ( on time you! ). so bile nk balik awal, terpakse la kerja menjadi ketangguhan. huhuhuh. dah la smlm dpt email dr CF ckp suh rectify kan pasal vendor haram tu. huh! budus betol. time ni la nak bg, pastu bg last minutes notice, nak not later than 10a.m Monday. Auditor nak present depan CFO by Tuesday. dah tentu la aku kene siapkan Friday tu gak. tak dapat siapkan, gamaknye dtg Saturday la (ye lah, arini ha). Actually minggu ni mggu compliance. Diorg dtg jenguk tak silap haku. tp pelik bin ajaib nye, si S & E tu leh lak cuti. taknak lak standby pape. hantu betol! opss.. dah sah2 la pale2 yang tinggal kene jawab kalau ade ape2 issue. aduyaii!!
So smlm tinggal beberapa bijik org je dlm opis. huh, tikus ape lg, kuar dr sarang la berlari-larian dlm opis. kekekeke ! takde lah, cume suara/ketawa tu, boleh la nk didengar sampai ke dept sebelah. kalau idak tu , bak kata kak faridah, angkat kepala pun takot! hahahahaha..bodoh je kan.
takot? takot ke aku? :P takde la takot sgt. hormat kot. err ye ke? :P ish ada ke..just malas nk kene tnya itu ini je. kang kalau pandang dia kang, angkat je pale sikit kang, time tuu la dia nk tnya itu ini. "Mizcpla, have you done your XXXX? " errr...haa tau takot..laa takot ker? idok ler. tak terkejar sume nak buat dlm 1 masa. sume nak skang, aku cepuk kang!
Ok la, aku nak siap kan PO ni, then nk balik. jap gi hubby-to-be nak dtg hambik gi *kenduri..yehaaaaaaa!
*kantoi la diet aku kali ni, ah lupe kan.

No comments: